Få en pappersfri fakturering

Vi skapar, skickar och bokför fakturan – du slipper det manuella arbetet med att skriva ut, kuvertera, frankera och posta fakturorna. Dina kundfakturor, kontantnotor eller kreditfakturor skapar vi direkt i vårt system och samtidigt skickas fakturan med ett klick till din kund – du kan välja e-faktura, mejla som pdf eller skicka via brev, allt enligt din kunds önskemål.

Vi registrerar och matchar dina inbetalningar mot dina fakturor och aviserar i din app så du har full kontroll över vilka fakturor som är obetalda.

För dig som utför rot- eller rutarbeten hjälper vi till att skapa en korrekt husfaktura med fördelning av skattereduktion på en eller flera personer. När din kund har betalt sin del av fakturan kan vi enkelt skapa ett underlag för ansökan hos Skatteverket.

Vi har anlitat VG Ekonomi att hjälpa oss endast med deklarationer och årsbokslut. Det funkar väldigt bra att dela ekonomisystem, vi sköter faktureringen till våra kunder och betalar våra inköp och VG Ekonomi hjälper oss med momsdeklarationer och årsbokslut. De är alltid tillgängliga för frågor, det är ett tryggt samarbete för ett mindre bolag som vi.” – DKD Sweden AB

Vi har nyligen bytt till VG Ekonomi för redovisningstjänster och skillnaden är så stor jämfört med tidigare, nu behöver jag inte åka till redovisningsbyrån utan skannar kvitton och fakturorna via telefonen och det bokförs i realtid – jag är jättenöjd med tjänsten!”Beni P Snickeri AB