Verksamhetsanpassad redovisning

Att följa lagens krav och samtidigt driva och utveckla sin verksamhet kräver mycket kunskap och tar också en hel del tid. Med kombination av våra digitala lösningar och personlig service erbjuder vi dig en enkel och modern lösning för att klara utmaningen oavsett storlek och bolagsform.

Vi hjälper dig se över och lägga upp din redovisning så att den speglar din verksamhet.

Tillsammans med dig utarbetar vi ett arbetssätt som är anpassat efter dina förutsättningar – där du kan välja hela redovisningspaketet med reskontrahantering eller bara enstaka tjänster.

Du kan bestämma om du vill utföra vissa enklare arbetsmoment själv och endast få hjälp av oss med de svårare delarna som till exempel momsdeklaration och skatteberäkning.

Vi tar även fram rapporter med relevanta nyckeltal så att du löpande kan ha koll på ekonomin och därmed tryggt kan fatta dina affärsbeslut.

Vi har efterfrågat en digital redovisningsbyrå som hjälper oss utöver det vanliga. Vi behöver ha regelbunden uppföljning hur företagets olika delar mår på detaljnivå, i dagens osäkra läge är det väldigt viktigt att vi får rapporter som stödjer våra affärsbeslut. Med VG Ekonomi har vi hittat en riktigt duktig partner som driver företaget framåt tillsammans med oss” – Fränsta Bensin & Livs AB

Vi har valt VG Ekonomi på grund av helheten, de har alla tjänster samlade som vi behöver från fakturahantering till kassaredovisning, bokslut och deklarationer, allt i ett för ett fast pris. Vi är jättenöjda med redovisningspaketet” – Frendo Borgsjö